banner
 
 
 

Hírek

2017.

12.20.

Belgiumból megérkezett Zora International Champion C.I.B. oklevele, mától hivatalosan viselheti a neve előtt e címet.

12.16.

Az idei év utolsó agility versenyén vettünk részt Zorával. Sikerült egy dobogós helyezéssel zárnunk az évet, A2-ben 1 hibával a 3. helyen végeztünk (14-ből).:) Videó az A2-es futamunkról.
Bíró: Tráj Tamás
3 hét pihenés következik, majd január elején újra pályára állunk...;)

12.09.

Kraft Agility Kupán voltunk Zorával. Open jumpingban a legjobb idővel és 1 verőhibával 12. (31-ből), míg A2-ben 3 hibával 8. (12-ből) helyezettek lettünk. Videó az open jumping futamunkról.
Bíró: Szobaszlay Erika

12.02.

Székesfehérváron, a Mikulásváró Agility Kupán voltunk Zorával. Open jumpingban hibátlan futammal az 5. helyen végeztünk (59 versenyző közül), az open agility és az A2 DIS lett. Videó az open jumping futamunkról.
Bírók: Tráj Tamás és Philipp Müller-Schnick (GER)

11.26.

Groggal elmentünk az V. Kutyaetológia konferenciára, ahol az előző évi kutatások eredményeiről számoltak be az etológusok. Immár 5 éve vagyunk érintettek az fMRI vizsgálatokban.

11.19.

Kraft Agility Kupán voltunk Groggal. Open jumpingban hibátlan futammal az 1. helyen végeztünk, a két agility DIS lett. Videó az open jumping futamunkról.
Bírók: Szobaszlay Erika és Szilágyi Anita

11.11.

Szilvával (Blizzak Oth Road at Sylvan Moonlight) körülbelül 1 éve kezdtek készülni a kezdő obedience vizsgára. A sok gyakorlás és a kitartó munka eredménye egy sikeres, kitűnő minősítésű vizsga.
Szívből gratulálunk! Csak így tovább! :)
Bíró: Urszó Béla

11.04-05.

Részt vettünk Zorával az Agility Országos Bajnokságon. Egyéniben az open jumping futamban apró 1 hibával a 25. helyen végeztünk (91 versenyző közül), az open agility DIS lett. Csapatban jumpingban 5.-ek (21-ből), az agility futamban pedig 17.-ek lettünk.Videók a csapat jumping, illetve az egyéni open jumping futamainkról.
Bírók: Nagy Veronika és Sari Mikkilä (FIN)

10.21.

TordasZoo Őszi Muri agility versenyen Zorával összevont A2-A3 jumpingban hibátlan futammal 1. helyezettek lettünk (19-ből). Az A2-es futamunk DIS lett. Videó az A2-A3 jumping futamunkról.
Bíró: Korán Csaba

 

Ugyanezen a napon Grog lánya, Izi (Over the Rainbow-IZ z Černobílých) csehországi kiállításon Kitűnő 2 (3 induló közül) lett munka osztályban.

10.15.

A Kraft Kupán Zorával open jumpingban hibátlan futammal 5. helyezettek lettünk (57 versenyző közül). Open agilityben 1 hibával a 11. helyen végeztünk (57 indulóból). Az A2-es futamunk DIS-re sikeredett. Videók az open jumping és open agility futamainkról.
Groggal veterán open agilityben 2.-ok lettünk (5-ből), a másik két futamunk pedig DIS lett. Videó a veterán open agility futamunkról.
Bírók: Sabrina Hauser (AT) és Nagy Veronika

09.30.

A Kraft-Monor Kupasorozat negyedik, egyben befejező fordulóján vettünk részt Zorával. A szintes jumping futamunk hibátlanul sikerült, ezzel 1. helyezettek lettünk (18-ból). Az A2 pedig DIS lett. A jumping futam videója.
A 4 fordulós kupasorozatban pedig a 11. helyen végeztünk 128 maxi versenyző közül. Mindössze két fordulóban szerzett pontok alapján nem is rossz eredmény. :))
Bírók: Nagy Veronika és Szilágyi Anita

09.23.

A Smaragd Agility Kupán indultunk Zorával. Három szintes futamunk volt, az elsőben DIS, a másodikban és a harmadikban is 6.-ok lettünk (23-23 versenyző közül), két-két hibával.
A két 6. helyes futamunk videói: első és második.
Bírók: Horváth-Tóth Boglárka és Korán Csaba

09.17.

A Kraft-Monor Kupasorozat harmadik fordulóján voltam az ebekkel. Zorával open jumpingban hibátlan futammal 5. helyezettek lettünk 60 versenyző közül. A2-ben 2 hibával a 7. helyen végeztünk (17 indulóból).
Az open jumpingról készült videó is.
Groggal összevont veteránban open jumping futamban 2 hibával 6.-ok lettünk (10-ből), az agilitynk pedig DIS lett.
Bíró: Manca Mikec (SLO)

Grogról és Zoráról Kovács Eszter készítette a képeket, köszönöm szépen!

09.02-03.

Grog lánya, Izi (Over the Rainbow-IZ z Černobílých) csehországi dupla kiállításon vett részt. Szombaton Kitűnő 2, Res. CAC (8 induló közül), a BIS-ben 3. Legszebb színes szuka, vasárnap Kitűnő 3 (10 induló közül) címeket szerzett munka osztályban.
Bírók: R. Spencer (GBR) és P. Simmons (GBR)

08.21.

1 éves lett a D almunk. Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Sourisnak, Enzónak, Derának, Odinak és Pyrynek! :)

08.12.

Grog csehországi lánya, Fleur (Open Heart z Černobílých) egy igazán sokoldalú leányzó, aki ezúttal egy újabb kutyás sportágban jeleskedett. 2. helyezett lett élete első frizbi versenyén. Wow! Nagy-nagy gratula! Igazán büszkék vagyunk rá. :)

08.10.

Grog csehországi lánya, Fleur (Open Heart z Černobílých) sikeresen teljesítette az első 2-es szintű Dog dancing - MD2 vizsgáját.
Gratulálunk! :)

07.29-30.

A hétvégén Portelken, a Szarvas-tanyán tereltünk. A B-sek közül eljött Kókusz, Málna és Szilva, a D-sek közül pedig Enzo, Odi és Souris, én pedig Grogot vittem. Ügyesek voltak az ebek, elégedett vagyok mindenkivel. :)
Köszönet a házigazdáknak a vendéglátásért! :)

Kókusz (Bramble Rose at Sylvan Moonlight)

 

 

 

Málna (Bee's Knees at Sylvan Moonlight)

 

 

 

Grog

 

 

Odi (Dainty Rogue at Sylvan Moonlight)

 

 

 

Enzo (Daring Action at Sylvan Moonlight)

 

 

 

Souris (Dark Treasure at Sylvan Moonlight)

 

 

További képek itt találhatóak.

07.08.

Erdőkertesen, a VIII. Smaragd Agility Kupán Zorával open agility futamban a 3. helyen (45 induló közül) végeztünk, az A2 pedig DIS lett.
Bírók: Heincinger Viktor és Korán Csaba

07.02.

Málna (Bee's Knees at Sylvan Moonlight) nálunk vendégeskedett a hétvégén. Készítettem róla pár új képet. :)

 

 

Grogról és Zoráról is van néhány új fotóm.

 

 

 

07.01-02.

Grog csehországi lánya, Fleur (Open Heart z Černobílých) a Crazy Flyball Kupán 2. helyezett lett divízió 3-ban.
Szívből gratulálunk! :)

06.11.

Mac (Boogie Dancer at Sylvan Moonlight) egy finnorszégi CAC kiállításon szuper szerepléssel Kitűnő 1, CAC, CQ és 2. Legszebb Kan lett.

06.03.

Erdőkertesen, a Nyárindító Agility Kupán voltunk Zorával. A2-ben két hibával 2. helyezettek (10 induló közül) lettünk. Az open agility és az open jumping futamok kizárással végződtek.
Bírók: Balogh-Nagy Réka, Káli Anita, Heincinger Viktor

06.02.

Grog 10 éves lett. Nagyon-nagyon Boldog Születésnapot kívánunk a mi drága Grogunknak! :) És természetesen az alomtesóknak is!

05.31.

Májusban készült néhány agilitys kép Zoráról.